288. Spegelbild (9/365)

Ett av mina finaste "arvegods", en pigtittare som min farfar har gjort. 

336. Vatten (8/365)

Min favorit efter ett experiment med vatten och macrofilter. Är det någon annan än jag som ser den lilla pojken med mössa som står och tittar ner i vattnet och hans mamma som står bakom med en sjal över axlarna?

101. Grusväg (7/365)

 
Med grusvägar, "skog" och berg på tomten kan man roa sig rätt länge med en fyrhjuling och en kamera.
Här är min sambos lillebror ute och leker lite =)

335. Vardag (6/365)

En vardag i en ekonomiassistents liv. Papper, papper och åter papper. . Men det är kul och jag skulle inte kunna ha ett bättre jobb.

99. Grimas (5/365)

Vi skulle ta en fin bild och skicka till Husse när han var borta och jobbade ett par veckor, av resultatet att döma har vi lite olika uppfattning om vad en fin bild är :-)

294. Stjärna (4/365)

 
Jag har alltid gillat stjärnor och när jag köpte min hund var valet av namn inte svårt. Det blev Stella som betyder stjärna och jag måste säga att det är ett namn hon lever upp till.

59. Energi (4/365)

När jag vet att jag har gjort något bra brukar jag överraska mig själv med en liten present, igår köpte jag blommor för att påminna mig om att jag faktiskt håller ut och gör mitt bästa trots att jag helst skulle vilja gå och lägga mig och sova i en vecka. Nu står dom i fönstret och ger mig energi och påminner mig om att jag är bra varje gång jag ser dom

88. Förändra (2/365)

Äntligen är dom fula slitna tapeterna i sovrummet borta. Nu ska jag bara bestämma mig för ett golv så kan jag sova gott sen. och det bästa av allt är att jag har gjort det själv!

35. Cirklar (1/365)

Idag har jag flyttat från kontoret till verkstan. Efter 9 timmar börjar det bli rätt långtråkigt att borra hål.